Velouté au raisin

Velouté au raisin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Nødder - Valnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 skalotteløg
60 g.smør
100 g.valnødder (uden skal)
20 cl.druesaft (eller druejuice)
10 cl.madeira
 ingefær
 salt
 peber
 
Opskrift:
Hak skalotteløgene og svits dem i 20g smør i 5 minutter under låg. Mix de svitsede løg med valnødderne, tilsæt druesaft, madeira, ingefær, salt og peber. Reducér saucen under svag varme i 20 minutter og tilsæt resten af smørret i stykker under piskning. Passer til stegt eller grillet lyst kød (kylling, kalkun, kalv, svinekød)





karakterer:
Opskriften er vist 8551 gange,
og udskrevet 135 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu