Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Velouté au raisin

Velouté au raisin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Nødder - Valnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 skalotteløg
60 g.smør
100 g.valnødder (uden skal)
20 cl.druesaft (eller druejuice)
10 cl.madeira
 ingefær
 salt
 peber
 


Opskrift:

Hak skalotteløgene og svits dem i 20g smør i 5 minutter under låg. Mix de svitsede løg med valnødderne, tilsæt druesaft, madeira, ingefær, salt og peber. Reducér saucen under svag varme i 20 minutter og tilsæt resten af smørret i stykker under piskning. Passer til stegt eller grillet lyst kød (kylling, kalkun, kalv, svinekød)




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6331 gange,
og udskrevet 70 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu