Hak skalotteløgene og svits dem i 20g smør i 5 minutter under låg. Mix de svitsede løg med valnødderne, tilsæt druesaft, madeira, ingefær, salt og peber. Reducér saucen under svag varme i 20 minutter og tilsæt resten af smørret i stykker under piskning.
Passer til stegt eller grillet lyst kød (kylling, kalkun, kalv, svinekød)
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 6945 gange, og udskrevet 109 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider