Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Velouté au raisin

Velouté au raisin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Nødder - Valnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 skalotteløg
60 g.smør
100 g.valnødder (uden skal)
20 cl.druesaft (eller druejuice)
10 cl.madeira
 ingefær
 salt
 peber
 
Opskrift:
Hak skalotteløgene og svits dem i 20g smør i 5 minutter under låg. Mix de svitsede løg med valnødderne, tilsæt druesaft, madeira, ingefær, salt og peber. Reducér saucen under svag varme i 20 minutter og tilsæt resten af smørret i stykker under piskning. Passer til stegt eller grillet lyst kød (kylling, kalkun, kalv, svinekød)


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6945 gange,
og udskrevet 109 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu