Blodgrapesauce

Blodgrapesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Grapefrugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
2 blod grapefrugt
1 gulerod
 honning
100 g.usaltet smør
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skær guleroden i små stykker. Sauter i lidt smør til de er møre. Kom det meste af grapesaften ved. Kog ind til en fjerdedel og stil til side til der skal serveres. Koges op, blendes med væden og gulerodsstykkerne og ca. 75 gr. koldt smør i tern, der kommes i gradvist. Varm op og smag til med salt, peber, grapesaft og evt. honning.


karakterer:
Opskriften er vist 9348 gange,
og udskrevet 72 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu