Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Blodgrapesauce

Blodgrapesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Grapefrugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 blod grapefrugt
1 gulerod
 honning
100 g.usaltet smør
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skær guleroden i små stykker. Sauter i lidt smør til de er møre. Kom det meste af grapesaften ved. Kog ind til en fjerdedel og stil til side til der skal serveres. Koges op, blendes med væden og gulerodsstykkerne og ca. 75 gr. koldt smør i tern, der kommes i gradvist. Varm op og smag til med salt, peber, grapesaft og evt. honning.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8989 gange,
og udskrevet 70 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu