Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Persillerods-bearnaise

Persillerods-bearnaise, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Ægte saucer

Hovedingrediens : Rodfrugter - Persillerod

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 gulerod
1 persillerod
1 løg
2 dl.vand eller fond
1 spsk.æbleeddike
1 spsk.smør
3-5 stilkeestragon
 lidt persille
 
 
Opskrift:
grøntsagerne skrælles og skæres i mindre stykker, så de hurtigt gennemkoges. De koges i en gryde med 1 dl vand eller fond. Når grøntsagerne er kogte, blendes de sammen med resten af ingredienserne. Smag til med salt og peber. Hvis du synes saucen er for tyk, så tilsæt lidt ekstra fond.

Kan serveres til alle retter, hvor man ellers vil have brugt almindelig bearnaise.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.1    (27 stemmer)

Opskriften er vist 8907 gange,
og udskrevet 176 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu