Kreolsk smørsauce

Kreolsk smørsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Smør

Oprindelsesland : Créole

CréoleIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 dl.hvidvin
2-3 spsk.hvidvinseddike
2 finthakkede forårsløg
2.5 dl.piskefløde
2 fedfint hakket hvidløg
 reven skal af 1 limefrugt
100 g.smør i terninger
 rørsukker eller almindeligt sukker efter behag
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kom hvidvin og hvidvinseddike i en gryde og kog det ned til det 2/3. Tilsæt de finthakkede forårsløg og kog yderligere sovsen ned til under det halve. Tilsæt piskefløde, reven skal af lime og hakket hvidløg i, og kog også det en del ned.

Lige før servering piskes smørret i lidt ad gangen og sovsen varmes derefter op uden at koge. Denne sovs skal først og fremmest justeres i forhold til sur-sød balancen. Dvs. du skal komme sukker i, indtil den ikke smager surt længere, men heller ikke sødt. Dernæst skal der smages til med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 10248 gange,
og udskrevet 143 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
soya