Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Varm peberodssovs

Varm peberodssovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Krydderurtesaucer

Hovedingrediens : Rodfrugter - Peberrod

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
10 g.smør
2 tsk.mel
2 dl.bouillon
1 tsk.citronsaft
 salt
 peber
 sukker
 evt. piskefløde
 
Opskrift:
Smelt smørret og rør melet i. Spæd op med bouillon og lad sovsen koge i minimum 10 minutter. Umiddelbart før servering smages til med peberrod, salt, peber, citronsaft og sukker. Lidt piskefløde kan evt. tilsættes sovsen til sidst.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 16607 gange,
og udskrevet 188 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

ole  -  2012-01-28 09:24:49
skal der slet ikke peberod i en peberodsovs? :)