græsk eller tyrkisk yoghurt2 spsk. græsk eller tyrkisk yoghurt
1
lille bundt hakket persille1 lille bundt hakket persille
salt salt
peber peber
Opskrift:
hasselnødderne blendes med hvidløg. Op i en lille skål, hvor man tilsætter saften af en citron, to spsk olivenolie, to spsk græsk eller tyrkisk yoghurt, et lille bundt hakket persille, salt og peber.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 10612 gange, og udskrevet 149 gange.
Kommentarer
Chi - 2008-01-31 17:08:09 det lyder spændende.. kunne man få nogle gode forslag til vad man spiser saucen til?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider