Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Opskrifter med Lammebov hel 

Kokkens favorit
Se opskriften
Dansk lammesteg (Stegeso)
Spæk lammekødet med persille og gnid det med salt og peber. Læg smørklatter på. Læg den i stegesoen. Hæld 2 1/2 dl. vand ved. Lammestegen stilles i ovnen ved 250 grader C. alm. ovn i ca. 1 1/2 time. Tilsæt resten af vandet, jævn...
se mere her


Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter Stemmer

Karakter - Stemmer
5-3 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Sprængt lammebov (Tørsaltet)

4.3-18 Der er billeder til denne opskrift   

Græsk lammebov

3.5-1 Der er billeder til denne opskrift   

Lammebov med æbler og løg

2.4-7 Der er billeder til denne opskrift   

Arabisk risgryde

3.3-13 Der er billeder til denne opskrift   

Dansk lammesteg (Stegeso)

4-1

Lammebov med flødeost I

4.5-1

Kryderbov med gulerøder

0-0

Senepsbov med majroer

0-0

Lammebov med linser

0-0

Lammebov med kikærter

2.8-2

Farseret lammebov

3.5-1

Lammesteg med persille

0-0

Lammebov i citronsauce

0-0

Hvidløgs farseret lammebov

0-0

Kold farseret lammebov

0-0

Lammefrikasse 02

0-0

Urtefarseret lammebov

0-0

Conrady lammebov

3.5-1

Færøsk lam fra Nolsoy

5-1

Hyrdesteg

4.8-2

Æble og løgfarseret lammebov med jordskokcreme

5-1

Lammebov i Marsalavin

3.6-5

Lammebov med kartoffelgratin

4.1-4

Tyrkisk lammestuvning

4.8-2

Stegt lammebov med citron/porresauce

2-3

Lammebov med karrysauce

5-1

Lammebov med urter og rabarberkompot

3-2

Farseret lammebov 03

5-1

Lam i fad II

4.3-3

Lammebov med sennep

5-1

Lammefrikasse 03

5-1

Lammefrikasse 04

5-1

Sprængt lammebov

5-1

Lammegryde med urter

5-1

Stegt lammebov med urtefars

5-2

Ungarnsk paprika lam

5-1

Spinatfarseret lammebov

5-1

Stegt lammebov fyldt med krydret couscous

5-1

Lam i mynte (Stegeso)

5-1

Farseret lammebov 04

4.9-4

Lammebov i kål og karry

3.2-5

Lammekød med honning

5-1

Potee a L’Alsacienne

5-1

Marineret lammebov med oliven-tomatsauce

4.8-3

Lam navarin á la printaniére

3-2

Kogt lam i krydderurtesovs

4.4-6

Lammebov med sprød skorpe

5-1

Stegt lammebov i gurkemejecreme med rosmarin

5-1

Lammebov med flødeost II

5-1

Lammegryde med kiwi og mynte

5-1

Stegt lammebov med rødbedesaute

5-1

Lammebov med bouillonkartofler

5-1

Sprængning af lammebov

5-1

Indbagt Lammebov fyldt med spinat, svampe, hvidløg, nødder og ost

3.4-4

Citronbraiseret Lammebov

2-6

Æblefyldt bov med karamelliseret sellerisauce

2.8-4

Bov af gotlam med stegte endivier kartoffelpure med olivenolie og

5-1

Farseret lammebov 02

5-1

Lammeroulader med champignonfyld

3.8-17

Varm salat med lam, granatæbler og mynte

3.5-3

Stegt lammebov

5-1

Stegt krydret lammebov (Stegeso)

4.9-21

Couscous med lam, abrikos og mandler

4-1

Lammebov med æbler stegt i citrusolie

5-4

Grydestegt grønlandsk lammebov

0-0

Indisk lammegryde med bønner