Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Opskrifter med Lammebov hel 

Kokkens favorit
Se opskriften
Dansk lammesteg ( Stegeso )
Spæk lammekødet med persille og gnid det med salt og peber. Læg smørklatter på. Læg den i stegesoen. Hæld 2 1/2 dl. vand ved. Lammestegen stilles i ovnen ved 250 grader C. alm. ovn i ca. 1 1/2 time. Tilsæt resten af vandet, jævn...
se mere her


Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter Stemmer

Karakter - Stemmer
5-3 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Sprængt lammebov (Tørsaltet)

4.3-17 Der er billeder til denne opskrift   

Græsk lammebov

3.5-1 Der er billeder til denne opskrift   

Lammebov med æbler og løg

2.4-7 Der er billeder til denne opskrift   

Arabisk risgryde

3.3-13 Der er billeder til denne opskrift   

Dansk lammesteg ( Stegeso )

4-1

Lammebov med flødeost I

4.5-1

Kryderbov med gulerøder

0-0

Senepsbov med majroer

0-0

Lammebov med linser

0-0

Lammebov med kikærter

2.8-2

Farseret lammebov I

3.5-1

Lammesteg med persille

0-0

Lammebov i citronsauce

0-0

Hvidløgs farseret lammebov

0-0

Kold farseret lammebov

0-0

Lammefrikasse I

0-0

Urtefarseret lammebov

0-0

Conrady lammebov

3.5-1

Færøsk lam fra Nolsoy

5-1

Hyrdesteg

4.8-2

Æble og løgfarseret lammebov med jordskokcreme

5-1

Lammebov i Marsalavin

3.6-5

Lammebov med kartoffelgratin

4.2-3

Tyrkisk lammestuvning

4.8-2

Stegt lammebov med citron/porresauce

2-3

Lammebov med karrysauce

5-1

Lammebov med urter og rabarberkompot

3-2

Farseret lammebov II

5-1

Lam i fad II

4.3-3

Lammebov med sennep

5-1

Lammefrikassé II

5-1

Lammefrikassé III

5-1

Sprængt lammebov

5-1

Lammegryde med urter

5-1

Stegt lammebov med urtefars

5-2

Ungarnsk paprika lam

5-1

Spinatfarseret lammebov

5-1

Stegt lammebov fyldt med krydret couscous

5-1

Lam i mynte (Stegeso)

5-1

Farseret lammebov III

4.9-4

Lammebov i kål og karry

3.2-5

Lammekød med honning

5-1

Potee a L’Alsacienne

5-1

Marineret lammebov med oliven-tomatsauce

4.8-3

Lam navarin á la printaniére

3-2

Kogt lam i krydderurtesovs

4.4-6

Lammebov med sprød skorpe

5-1

Stegt lammebov i gurkemejecreme med rosmarin

5-1

Lammebov med flødeost II

5-1

Lammegryde med kiwi og mynte

5-1

Stegt lammebov med rødbedesaute

5-1

Lammebov med bouillonkartofler

5-1

Sprængning af lammebov

5-1

Indbagt Lammebov fyldt med spinat, svampe, hvidløg, nødder og ost

3.4-4

Citronbraiseret Lammebov

2-6

Æblefyldt bov med karamelliseret sellerisauce

2.8-4

Bov af gotlam med stegte endivier kartoffelpure med olivenolie og

5-1

Farseret lammebov IIII

5-1

Lammeroulader med champignonfyld

3.8-17

Varm salat med lam, granatæbler og mynte

3.5-3

Stegt lammebov

5-1

Stegt krydret lammebov ( Stegeso )

4.9-21

Couscous med lam, abrikos og mandler

4-1

Lammebov med æbler stegt i citrusolie

5-3

Grydestegt grønlandsk lammebov

0-0

Indisk lammegryde med bønner