Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Stegt lammebov med urtefars

Stegt lammebov med urtefars, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 lammebov
1 porre
1 gulerod
2 stilkeblegselleri
1 løg
125 g.svampe
2 spsk.smør
150 g.hakket lammekød
1 bdt.hakket persille
2.5 dl.piskefløde
100 g.brødkrumme
2 æg
 


Tilbehør:
kartofler.
Opskrift:

Snit porre og gulerod fint. Hak løget og rens svampene. Sauter grønsagerne i smør i nogle minutter.

Læg brødkrummen i blød i lidt af fløden. Rør det hakkede lammekød med salt og rør grønsagsblandingen i. Tilsæt brødkrumme samt resten af fløden og de to sammenpiskede æg. Rør farsen godt sammen og krydr.

Fordel fyldet i den udbenede lammebov. Fold kødet sammen herom og bind omkring med bomuldsgarn. Gnid boven med salt og peber. Læg den i et fad og steg ved 200 grader 1½ time.

Server med kartofler.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5390 gange,
og udskrevet 104 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu