Stegt lammebov med urtefars

Stegt lammebov med urtefars, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 lammebov
1 porre
1 gulerod
2 stilkeblegselleri
1 løg
125 g.svampe
2 spsk.smør
150 g.hakket lammekød
1 bdt.hakket persille
2.5 dl.piskefløde
100 g.brødkrumme
2 æg
 
Opskrift:
Snit porre og gulerod fint. Hak løget og rens svampene. Sauter grønsagerne i smør i nogle minutter.

Læg brødkrummen i blød i lidt af fløden. Rør det hakkede lammekød med salt og rør grønsagsblandingen i. Tilsæt brødkrumme samt resten af fløden og de to sammenpiskede æg. Rør farsen godt sammen og krydr.

Fordel fyldet i den udbenede lammebov. Fold kødet sammen herom og bind omkring med bomuldsgarn. Gnid boven med salt og peber. Læg den i et fad og steg ved 200 grader 1½ time.

Server med kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 7511 gange,
og udskrevet 185 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu