Snit porre og gulerod fint.
Hak løget og rens svampene.
Sauter grønsagerne i smør i nogle minutter.
Læg brødkrummen i blød i lidt af fløden.
Rør det hakkede lammekød med salt og rør grønsagsblandingen i.
Tilsæt brødkrumme samt resten af fløden og de to sammenpiskede æg.
Rør farsen godt sammen og krydr.
Fordel fyldet i den udbenede lammebov.
Fold kødet sammen herom og bind omkring med bomuldsgarn.
Gnid boven med salt og peber.
Læg den i et fad og steg ved 200 grader 1½ time.
Server med kartofler.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 6165 gange, og udskrevet 163 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider