Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Urtefarseret lammebov

Urtefarseret lammebov, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
800 g.udbenet lammebov
1 dlvand
1 dltør vermouth
1 tsk.majsstivelse
 
 Fars:
90 g.franskbrød
0.5 dlbouillon eller vand
1 tsk.tørret mynte eller 1 spsk. friskhakket
0.5 tsk.rosmarin eller 1 tsk. friskhakket
1 lillefinthakket løg
1 fedpresset hvidløg
2 spsk.hakket persille
1 æg
1 tsk.salt
 groftkværnet peber
 


Tilbehør:
Kartofler og årstidens grøntsager.
Opskrift:

Lammeboven bredes ud og skæres til en pæn firkant. Det afskårne kød lægges på boven, hvor kødlaget er tyndest.

Fars:
Franskbrødet plukkes i små stykker og udblødes ca. 5 min. i bouillon. De øvrige ingredienser røres i.

Farsen smøres på lammeboven, som rulles sammen og holdes fast med kødnåle. Boven snøres med bomuldsgarn.

Brunes i en gryde uden tilsætning af fedtstof. Vand og vermouth tilsættes, og boven småsteger under låg 1-1 1/4 time. Boven hviler i alufolie 10-15 min.

Skyen piskes igennem og jævnes med majsstivelse udrørt i koldt vand.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5789 gange,
og udskrevet 101 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu