tørret mynte eller 1 spsk. friskhakket1 tsk. tørret mynte eller 1 spsk. friskhakket
0.5
tsk.
rosmarin eller 1 tsk. friskhakket0.5 tsk. rosmarin eller 1 tsk. friskhakket
1
lille
finthakket løg1 lille finthakket løg
1
fed
presset hvidløg1 fed presset hvidløg
2
spsk.
hakket persille2 spsk. hakket persille
1
æg1 æg
1
tsk.
salt1 tsk. salt
groftkværnet peber groftkværnet peber
Opskrift:
Lammeboven bredes ud og skæres til en pæn firkant. Det afskårne kød lægges på boven, hvor kødlaget er tyndest.
Fars:
Franskbrødet plukkes i små stykker og udblødes ca. 5 min. i bouillon. De øvrige ingredienser røres i.
Farsen smøres på lammeboven, som rulles sammen og holdes fast med kødnåle. Boven snøres med bomuldsgarn.
Brunes i en gryde uden tilsætning af fedtstof. Vand og vermouth tilsættes, og boven småsteger under låg 1-1 1/4 time. Boven hviler i alufolie 10-15 min.
Skyen piskes igennem og jævnes med majsstivelse udrørt i koldt vand.
Serveres med kartofler og årstidens grøntsager.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 6273 gange, og udskrevet 208 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider