Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Spinatfarseret lammebov

Spinatfarseret lammebov, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1,4 kg.lammebov, udbenet
250 g.frossen spinat, tøet og drænet
2 mellemstore løg, hakket fint
2 spsk.olie
1 fedhvidløg, skåret i fine flager
 lidt reven muskatnød
3-4 dl.suppe
2 spsk.ribsgele
2 spsk.hvedemel
 salt
 peber
 lidt sovsekulør
 


Tilbehør:
Serveres evt. med nye kogte eller små brunede kartofler, gulerødder og broccoli til
Opskrift:

varm olien i en tykbundet gryde og brun løgene heri, tilsæt spinat, reven muskatnød, salt og peber. Lad det blive koldt.

Fyld hulrummet i den udbenede lammebov med spinaten og sy åbningen sammen med bomuldstråd eller meget fint sejlgarn.

Skær nogle små fine snit i fedtet og kom en flage hvidløg i hver.

Kom lammeboven på en rist i en bradepande og steg den i ovnen ved 180 grader i ca. 2 timer, medens de jævnligt overhælder stegen med det smeltede fedt.

Kom stegen på et serveringsfad og hold den varm.

Kom 2-3 spsk. af stegefedtet i en gryde og rør melet heri. Tilsæt suppen lidt efter lidt, derefter ribsgele, salt og peber.

Skær kødet i skiver og server sovsen til







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 4952 gange,
og udskrevet 104 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu