Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Spinatfarseret lammebov

Spinatfarseret lammebov, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1,4 kg.lammebov, udbenet
250 g.frossen spinat, tøet og drænet
2 mellemstore løg, hakket fint
2 spsk.olie
1 fedhvidløg, skåret i fine flager
 lidt reven muskatnød
3-4 dl.suppe
2 spsk.ribsgele
2 spsk.hvedemel
 salt
 peber
 lidt sovsekulør
 
Opskrift:
varm olien i en tykbundet gryde og brun løgene heri, tilsæt spinat, reven muskatnød, salt og peber. Lad det blive koldt.

Fyld hulrummet i den udbenede lammebov med spinaten og sy åbningen sammen med bomuldstråd eller meget fint sejlgarn.

Skær nogle små fine snit i fedtet og kom en flage hvidløg i hver.

Kom lammeboven på en rist i en bradepande og steg den i ovnen ved 180 grader i ca. 2 timer, medens de jævnligt overhælder stegen med det smeltede fedt.

Kom stegen på et serveringsfad og hold den varm.

Kom 2-3 spsk. af stegefedtet i en gryde og rør melet heri. Tilsæt suppen lidt efter lidt, derefter ribsgele, salt og peber.

Skær kødet i skiver og server sovsen til.

Serveres evt. med nye kogte eller små brunede kartofler, gulerødder og broccoli til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5372 gange,
og udskrevet 138 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu