lille dåse koncentreret tomatpure1 lille dåse koncentreret tomatpure
Opskrift:
Bed slagteren udbene lammeboven og gøre den i stand til farsering.
Læg rundstykket i blød i vinen.
Hak det hårdkogte æg fint.
Pil løg og hvidløgsfed og hak begge dele fint.
Skær skinken i små terninger
Persille og esdragon skylles, rystes tørre og hakkes fint.
Når rundstykket er opblødt, trykkes vinen af det, men vinen skal endelig gemmes.
Bland alle de finthakkede ingredienser med rundstykket og den hakkede lever og krydr blandingen godt med salt og peber.
Bred lammekødet fladt ud med kødsiden opad.
Bred fyldet ud over kødet, rul kødet sammen og sy det med bomuldsgarn.
Varm fedtet i en stegegryde, læg rullestegen i og brun den godt på alle sider.
Hæld vinen ved, læg låg på gryden og lad stegen snurre for svag varme i ca. 1 time.
Tilsæt eventuelt mere vin eller vand om nødvendigt.
Efter stegetidens afslutning tages stegen op og holdes varm. Tomatpureen røres ud i stegeskyen, som smages til med salt og peber.
Saucen serveres for sig selv til kødet.
Hertil passer kartoffelmos eller små persilledryssede kartofler.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 7943 gange, og udskrevet 133 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider