Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Stegt lammebov med citron/porresauce

Stegt lammebov med citron/porresauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 lammebov ca. 1 kg.
 smør
1 blomkålshoved evt. Fleur
2 rødløg
12 smågulerødder
 
 Sauce:
2.5 dl.lammesky
1 citron saften heraf
1 mellemstor porre
75 g.smør
 
Opskrift:
Lammeboven krydres med salt og peber, og der lægges nogle klatter smør oven på. Boven steges på rist i en forvarmet ovn med 1 ltr. vand i bradepanden 30 - 40 min. ved 220 grader.

Saucen:
Lammeskyen koges ned med citronsaften. Porren skåret i tynde ringe tilsættes. Saucen koges ind med smørret til den har en passende konsistens. Reven citronskal tilsættes til sidst.

Boven skæres ud, grøntsager og sauce serveres til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9183 gange,
og udskrevet 245 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu