Lammeboven gnides med overskåret hvidløg og krydres med marsala, citronpeber og salt.
Boven lægges i en lille bradepande. Brunes i ovnen ca. 15 min ved 225 grader og vidersteger ca. 1 time ved 160 grader.
Gulerødderne rives groft og svitses 5-6 min i margarine. Fetaosten skæres i små tern og kommes sammen med mynte. Varmes igennem og serveres til lammeboven sammen med groft brød.
Tips:
I sæsonen laves gulerødderne med 1 spsk. friskhakket mynte
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 9848 gange, og udskrevet 462 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider