Kryderbov med gulerøder

Kryderbov med gulerøder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.lammebov med ben
1 fedhvidløg
0.5 tsk.marsala
0.5 tsk.citronpeber
0.25 tsk.salt
500 ggulerødder
15 gmargarine
50 gfetaost
1 tsk.tørret mynte
 
Opskrift:
Lammeboven gnides med overskåret hvidløg og krydres med marsala, citronpeber og salt.

Boven lægges i en lille bradepande. Brunes i ovnen ca. 15 min ved 225 grader og vidersteger ca. 1 time ved 160 grader.

Gulerødderne rives groft og svitses 5-6 min i margarine. Fetaosten skæres i små tern og kommes sammen med mynte. Varmes igennem og serveres til lammeboven sammen med groft brød.

Tips:

I sæsonen laves gulerødderne med 1 spsk. friskhakket mynte





karakterer:
Opskriften er vist 11010 gange,
og udskrevet 487 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu