Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Senepsbov med majroer

Senepsbov med majroer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 kg.lammebov med ben
0.5 tsk.salt
1 spsk.dijonsennep
1 dl.fintsmuldret franskbrødskrummer
300 g.majroer
200 g.porre
3 dl.vand
1 tsk.dijonsennep
0.5 tsk.salt
 


Tilbehør:
Groft brød
Opskrift:

Lammeboven lægges i en lille bradepande. Gnides med salt, smøres med sennep og drysses med franskbrødskrummer. Brunes i ovnen ca. 15 min. ved 225 grader.

Majroer og porre skæres i tynde skiver, lægges i bradepanden under lammeboven og drysses med salt. Vand og sennep røres sammen og hældes ved.

Boven vidersteger ca. 1 1/4 - 1 1/2 time ved 160 grader.

Boven hviler indpakket i folie ca. 10 min. Majroer og porre varmes evt. i en gryde, mens boven skæres i skiver.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 6650 gange,
og udskrevet 495 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu