Senepsbov med majroer

Senepsbov med majroer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.lammebov med ben
0.5 tsk.salt
1 spsk.dijonsennep
1 dl.fintsmuldret franskbrødskrummer
300 g.majroer
200 g.porre
3 dl.vand
1 tsk.dijonsennep
0.5 tsk.salt
 
Opskrift:
Lammeboven lægges i en lille bradepande. Gnides med salt, smøres med sennep og drysses med franskbrødskrummer. Brunes i ovnen ca. 15 min. ved 225 grader.

Majroer og porre skæres i tynde skiver, lægges i bradepanden under lammeboven og drysses med salt. Vand og sennep røres sammen og hældes ved.

Boven vidersteger ca. 1 1/4 - 1 1/2 time ved 160 grader.

Boven hviler indpakket i folie ca. 10 min. Majroer og porre varmes evt. i en gryde, mens boven skæres i skiver. Serveres med groft brød.





karakterer:
Opskriften er vist 8528 gange,
og udskrevet 526 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu