radiser eller ½ kinaradise eller 2 majroer1 bdt. radiser eller ½ kinaradise eller 2 majroer
1
porre1 porre
2
kviste
salvie2 kviste salvie
5
små kviste timian5 små kviste timian
2
kviste
oregano2 kviste oregano
0.5
dl.
olivenolie0.5 dl. olivenolie
1
øl 1 øl
5
dl.
vand5 dl. vand
Opskrift:
Kødet vaskes, duppes tørt med køkkenrulle og gnides med salt, peber og drysses med chili.
Grøntsagerne snittes i passende store størrelser. De må gerne være meget grove.
Løg og hvidløg svitses i olie
Kødet brunes på begge sider.
Tilsæt øl og lad det koge op.
Tilsæt resten af grøntsagerne og tilsæt vand til kødet næsten er dækket.
Lad det simre i 2 timer.
Si grøntsagerne fra suppen, hvor væden kommer ned i en skål.
Tag kødet op og lad det hvile under en staniol, mens du blender grøntsagerne.
Når grøntsagerne er blendet, kan du vælge:
De blendede grøntsager tilføjes væden fra retten, som bruges til sovs, eller de kan lægges ned i 4 portionsskåle, dækkes med toppingost, lægges i ovn ved 200 gr. til osten smelter og får farve og serveres som tilbehør.
Vælger du det sidste kan du bruge væden som almindelig sovs med enten opbagning, melrystning eller majsmelsblanding. Kulør efter behov.
Tips:
Du kan vælge at servere retten bare med kogte kartofler.
Andre ideer er pandestegte svampe.
Salat af enhver art.
Tomater garneret med ost og bagt i ovnen ved 190 gr. til osten er gylden.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(4 stemmer)
Opskriften er vist 9517 gange, og udskrevet 159 gange.
Kommentarer
den fanatiske - 2012-01-06 00:12:37 hold kæft den er god
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider