Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Lammebov med bouillonkartofler

Lammebov med bouillonkartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 lammebov
150-200 g.oliven
1 bdt.bredbladet persille, renset.
8-10 fedhvidløg, groft hakket
1 kg.nye kartofler, rensede
5 dl.kalve eller hønsebouillon
 salt
 peber
 


Opskrift:

Køb en lammebov og spørg din slagter, om han vil udbene den for dig. Krydr den med salt og peber. Fyld den med oliven, persille og hvidløg. Snør den godt sammen.

Læg kødet i en stor jernpande med kant eller i et fad sammen med de nye kartofler og bouillonen. Sæt det i ovnen ved 180 grader C i ca. 1 time. Servér lammekødet, som det er; med vin og brød til.

Boven er også dejlig kold, for eksempel til skovturen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 14028 gange,
og udskrevet 338 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

jette nybro  -  2009-01-18 21:11:36
Dejlig ret, meget nem at lave.Jeg kom lidt gulerødder i bradepanden sammen med kartoflerne. Mit forslag til tilbehør: Agurkesauce + sukkerærter eller bønner.