Lammebov med bouillonkartofler

Lammebov med bouillonkartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
1 lammebov
150-200 g.oliven
1 bdt.bredbladet persille, renset.
8-10 fedhvidløg, groft hakket
1 kg.nye kartofler, rensede
5 dl.kalve eller hønsebouillon
 salt
 peber
 
Opskrift:
Køb en lammebov og spørg din slagter, om han vil udbene den for dig. Krydr den med salt og peber. Fyld den med oliven, persille og hvidløg. Snør den godt sammen.

Læg kødet i en stor jernpande med kant eller i et fad sammen med de nye kartofler og bouillonen. Sæt det i ovnen ved 180 grader C i ca. 1 time. Servér lammekødet, som det er; med vin og brød til.

Boven er også dejlig kold, for eksempel til skovturen.


karakterer:
Opskriften er vist 15273 gange,
og udskrevet 346 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

jette nybro  -  2009-01-18 21:11:36
Dejlig ret, meget nem at lave.Jeg kom lidt gulerødder i bradepanden sammen med kartoflerne. Mit forslag til tilbehør: Agurkesauce + sukkerærter eller bønner.