Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hvidløgs farseret lammebov

Hvidløgs farseret lammebov, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-6 

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1-1500 g.lammebov
 sort peber
1 tsk.tørret merian
10 gsmør/margarine
 
 Fars:
1 tyk skive afskorpet franskbrød
2-3 spsk.bouillon/vand
200 gfårefars
0.5 dlgroftrevet løg
1-2 fedknust hvidløg
0.5 dltørret merian
1 dlhakket persille
1 æggehvide eller helt æg
 salt
 sort peber
 


Opskrift:

Fars:
Udblød afskorpet, iturevet franskbrød i bouillon. Bland det med de øvrige ingredienser. Smør farsen på indersiden af boven, knapt til kanten.

Tænd ovnen på 225 grader.

Sy boven sammen, begynd forrest og end ved skankbenet. Læg boven i et ildfast fad på samensyningen. Gnid kødet med krydderier og læg smør/margarine klatter over.

Sæt fadet på midterste ovnrist ved 225 grader i 15 min. og dæmp varmen til 160 grader og vidersteg boven i ca. 1 time. Stegetermometer skal vise ca. 75 grader.

Lad stegen hvile tildækket i alufolie ca. 10-15 min på skærebrættet inden udskæring.

Tilbehør:
Halve, bagte kartofler, agurkesovs, Provence-tomater




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 11574 gange,
og udskrevet 194 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu