Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammebov i Marsalavin

Lammebov i Marsalavin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 lammebov
0.5 fl.italiensk Masalavin
1 kvisttimian
3 laurbærblade
2 løg
2 spsk.koncentreret tomatpure
50 g.smør
 salt
 peber
 


Tilbehør:
Serveres med kartoffelmos til. Kartoffelmosen fremstilles på normal vis, men i stedet for mælk/vand bruges sellerisuppe
Opskrift:

Hvis boven er frossen, skal den tø op i køleskabet 2 - 3 dage.

Rens den for overflødigt fedt og sener. Anvend en gryde, der slutter tæt om boven. Vend en klat smør i gryden, og brun nu boven, så den bliver fin brun over det hele.

Tag så boven op af gryden, og hæld Marsalavinen i. Vær forsigtig - det kan godt stænke. 1,5 tsk. salt kommes i, sammen med peber fra kværnen. Løgene skæres i kvarte og kommes ved sammen med tomatpure. Lad det koge op et øjeblik.

Læg boven i og lad den simre sagte i ca. 50 minutter. Kødet skal være så mørt, at det løsner sig fra benet. Boven tages forsigtigt op, og kogesuppen sies til sauce.

Smag til med salt og peber. Kom eventuel lidt piskefløde ved. Jævn med lys sovsejævner.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8433 gange,
og udskrevet 171 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu