Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ungarnsk paprika lam

Ungarnsk paprika lam, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel

Oprindelsesland : Ungarn

UngarnIndsendt :





Ingredienser:
1500 g.lammebov, ryg eller kølle
75 g.smør eller margarine eller 0.75 dl olie
250 g.pillet, hakket løg
1 spsk.paprika
5 dl.kogende lammebouillon
 salt
 kulør
250 g.flåede tomater
2 grønne peberfrugter
2.5 dl.piskefløde
2 spsk.hvedemel
 


Tilbehør:
pasta eller kartofler. Grøn salat med agurke og tomatskiver i olie-eddikemarinade
Opskrift:

Kødet brunes på alle sider i varmt fedtstof. Kødet tages op. Løgene svitses gyldne i fedtstoffet. Gryden tages fra varmen.

Når fedtstoffet ikke syder mere, blandes paprika i. Gryden stilles igen over ilden. Kødet lægges i. Vand eller suppe, krydderier og kulør røres sammen og tilsættes. Kødet steges sagte under låg, gerne i ovn ved 165 grader i ca. 1 1/4 time. Det vendes, midt i stegetiden.

Flåede tomater deles og udkernes. De lægges i gryden sammen med grønne peberringe og steger med ca. 10 min. Kødet skæres i passende stykker.

Skyen tilsættes fløde, udrørt med melet, koges igennem og smages til. Kødet dækkes med lidt af saucen. Resten serveres til.

Paprikakød spises ofte med pasta eller kartofler. Grøn salat med agurke og tomatskiver i olie-eddikemarinade smager godt hertil.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8536 gange,
og udskrevet 218 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2016-10-22 19:57:54
Det er sgu noget der smager super