Færøsk lam fra Nolsoy

Færøsk lam fra Nolsoy, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel

Oprindelsesland : Færøerne

FærøerneIndsendt :

Ingredienser:
1500 g.lammebov
 Vand
2 tsk.salt
1 hvidkål
5 gulerødder
1 kg.kartofler
 
Opskrift:
Skær gulerødder i skiver og hvidkål i strimler og læg dem i en gryde med lammeboven ovenpå. Tilsæt vand og salt så vandet netop dækker. Retten koger i 2 timer.

Tag kødet op og lav en stuvning af grøntsagerne.

Server de kogte kartofler til.


karakterer:
Opskriften er vist 17831 gange,
og udskrevet 303 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Arnfinn  -  2021-03-26 11:11:41
Nu har jeg haft den i ovnen på 300 grader og blæser i 2 timer, den er blevet meget tør og lidt sort. Da der ikke stod noget med grader, og/ uden blæser, chancede jeg den og forsøgte på egen hånd. Tror du skal have lidt mere info på, for det her fungere ikke optimalt, når man selv skal prøve sig frem.

ah  -  2007-04-03 21:35:47
en god ret