Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Færøsk lam fra Nolsoy

Færøsk lam fra Nolsoy, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel

Oprindelsesland : Færøerne

FærøerneIndsendt :



Ingredienser:
1500 g.lammebov
 Vand
2 tsk.salt
1 hvidkål
5 gulerødder
1 kg.kartofler
 
Opskrift:
Skær gulerødder i skiver og hvidkål i strimler og læg dem i en gryde med lammeboven ovenpå. Tilsæt vand og salt så vandet netop dækker. Retten koger i 2 timer.

Tag kødet op og lav en stuvning af grøntsagerne.

Server de kogte kartofler til.






karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 17485 gange,
og udskrevet 298 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Arnfinn  -  2021-03-26 11:11:41
Nu har jeg haft den i ovnen på 300 grader og blæser i 2 timer, den er blevet meget tør og lidt sort. Da der ikke stod noget med grader, og/ uden blæser, chancede jeg den og forsøgte på egen hånd. Tror du skal have lidt mere info på, for det her fungere ikke optimalt, når man selv skal prøve sig frem.

ah  -  2007-04-03 21:35:47
en god ret