Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammebov med linser

Lammebov med linser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.lammebov med ben
 salt og peber
200 g.brune linser
50 g.bacon
3 dl.vand
0.5 tsk.timian
300 g.gulerødder
400 g.majroer
 


Tilbehør:
Groft brød
Opskrift:

Lammeboven gnides med salt og peber og lægges i en lille bradepande. Brunes i ovnen i ca. 15 min. ved 225 grader og vidersteger ca. 1 time ved 160 grader.

Baconen klippes i strimler og svitset i en gryde. Linserne tilsættes og svitses med et par minutter. Vand og timian tilsættes, og linserne småkoger under låg i ca. 25 min., til de er møre.

Gulerødder og majroer skæres i tynde strimler, der koges 2-3 min. i letsaltet vand.

Væden hældes fra linserne.

Boven skæres i skiver og serveres med linser og grøntsager.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 7786 gange,
og udskrevet 240 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu