Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Conrady lammebov

Conrady lammebov, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
1 kg.lammebov
2 fedhvidløg
 Salt
 peber
60 g.smør
2 spsk.rasp
1 bdt.persille
1 løg


Opskrift:

Pres hvidløget hen over kødet. Drys med salt og peber.
Læg kødet på risten over bradepanden og kom lidt vand i bunden. Steg kødet i ovnen ved 160 grader i 1 time og 15 minutter.

Smelt 40 g smør og rør rasp, hakket persille og fintrevet løg i. Smør blandingen på lammestegen 10 minutter før denne er færdigstegt og sæt kødet i ovnen ved 250 grader.

Læg stegen på et varmt fad. Kom resten af smørret i skyen der serveres for sig.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 14216 gange,
og udskrevet 581 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2009-01-15 22:28:56
superlækker opskrift...den bedste lammebov jeg har smagt hidtil