Lammebov med kikærter

Lammebov med kikærter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
800 g.lammebov, udbenet
0.5 tsk.salt
15 gmargarine
150 g.løg
4-5 tomater (evt. dåser)
2 dl.vand
0.25 tsk.salvie
0.5 tsk.merian
0.5 tsk.salt
 Peber
 
Opskrift:
Kikærterne lægges i blød i koldt vand i 8-10 timer.

Lammeboven gnides med salt og brunes i en gryde med margarine. Løgene skæres i tern og svitses med.

Tomaterne skoldes, flås og skæres i både. Tomaterne kommes i gryden, (dåsetomater uden væde). Vand, krydderier, salt og udblødte kikærter tilsættes, og retten småkoger under låg 1-1 1/4 time til kødet er mørt.

Boven tages op og hviler indpakket i alufolie ca. 10 min.

Grøntsagssaucen koges evt. lidt ind og smages til med salt og peber. Boven skæres i skiver og serveres med grøntsagssaucen og et groft brød.





karakterer:
Opskriften er vist 10734 gange,
og udskrevet 312 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu