Kikærterne lægges i blød i koldt vand i 8-10 timer.
Lammeboven gnides med salt og brunes i en gryde med margarine. Løgene skæres i tern og svitses med.
Tomaterne skoldes, flås og skæres i både. Tomaterne kommes i gryden, (dåsetomater uden væde). Vand, krydderier, salt og udblødte kikærter tilsættes, og retten småkoger under låg 1-1 1/4 time til kødet er mørt.
Boven tages op og hviler indpakket i alufolie ca. 10 min.
Grøntsagssaucen koges evt. lidt ind og smages til med salt og peber. Boven skæres i skiver og serveres med grøntsagssaucen og et groft brød.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 9191 gange, og udskrevet 301 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider