Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kold farseret lammebov

Kold farseret lammebov, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 udbenet lammebov (ca. 800 g.)
 
 Fars:
200 gkogt røget skinke
1 bdt.persille
3 skalotteløg
0.5 tsk.basilikum
0.5 tsk.rosmarin
0.5 tsk.timian
1 fedpresset hvidløg
1 æg
1 tsk.husblaspulver eller 2 blade husblas
0.5 tsk.salt
 groftkværnet peber
 


Tilbehør:
Flutes og grøn salat
Opskrift:

Boven skæres til en pæn firkant. Det afskårne kød lægges på boven, hvor kødlaget er tyndest.

Fars:
Skinke, persille og skalotteløg hakkes fint og røres sammen med de øvrige ingredienser. Husblasblade udblødes 5 min i koldt vand inden det røres i farsen.

Farsen smøres på lammeboven, som rulles sammen og holdes fast med kødnåle. Boven snøres med bomuldsgarn.

Brunes i ovnen ca. 15 min. ved 225 grader. Vidersteger ca. 1 time ved 160 grader.

Boven pakkes i alufolie og afkøles til næste dag.

Skæres i tynde skiver og serveres som frokost eller sommermiddagsret.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5589 gange,
og udskrevet 100 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu