Kold farseret lammebov

Kold farseret lammebov, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 udbenet lammebov (ca. 800 g.)
 
 Fars:
200 gkogt røget skinke
1 bdt.persille
3 skalotteløg
0.5 tsk.basilikum
0.5 tsk.rosmarin
0.5 tsk.timian
1 fedpresset hvidløg
1 æg
2 Husblas, blade
0.5 tsk.salt
 groftkværnet peber
 
Opskrift:
Boven skæres til en pæn firkant. Det afskårne kød lægges på boven, hvor kødlaget er tyndest.

Fars:
Skinke, persille og skalotteløg hakkes fint og røres sammen med de øvrige ingredienser. Husblasblade udblødes 5 min i koldt vand inden det røres i farsen.

Farsen smøres på lammeboven, som rulles sammen og holdes fast med kødnåle. Boven snøres med bomuldsgarn.

Brunes i ovnen ca. 15 min. ved 225 grader. Vidersteger ca. 1 time ved 160 grader.

Boven pakkes i alufolie og afkøles til næste dag.

Skæres i tynde skiver og serveres som frokost eller sommermiddagsret med flutes og grøn salat.





karakterer:
Opskriften er vist 7150 gange,
og udskrevet 363 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu