Parfait 

Kokkens favorit
Se opskriften
Skildpaddeis
Æg, flormelis og vaniljesukker piskes hvidt. Flødeskummet og de hakkede Kæmpe Skildpadder blandes i. Til sidst vendes de stiftpiskede æggehvider forsigtigt i. Isen fyldes straks i en springform Ø 22 eller en glat skål, der dækkes med...
se mere her

Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter Stemmer

Karakter - Stemmer
5 -1

Tyttebærparfait (Diabetes)

5 -1

Cappucinoparfait

5 -2

Mørk chokoladeparfait

5 -2

Hvid chokoladeparfait med abrikossauce

5 -1

Parfait med ahornsirup og valnødder

5 -1

Mangoparfait med sovs af solbær

5 -1

Mandelparfait med hvid kanelsauce

5 -1

Valnøddeparfait

5 -1

Hybenparfait

5 -1 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Stracciatella is

4.7 -7

Hvid chokoladeparfait på mazarinbund

4.7 -228 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Jordbæris, hjemmelavet

4.7 -6

Mokka-parfait

4.7 -3

Orangeparfait

4.6 -48 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Hjemmelavet is med marcipan og chokolade

4.6 -229 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Daimis

4.6 -6 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Nougatparfait

4.5 -2

Ananasparfait

4.5 -2

Mokkaparfait 02

4.5 -2

Jordbærparfait på fragilité

4.5 -29

Ahornparfait på brændt crème med sprøde nøddeflager

4.4 -120 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Hjemmelavet jordbæris

4.4 -144 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Skildpaddeis

4.4 -134 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Hjemmelavet flødeis

4.3 -134 Der er billeder til denne opskrift   

Is med daim

4.3 -2

Chokolade parfait

4.3 -2

Hasselnøddeparfait med melonkugler

4.3 -2

Parfait (Diabetes)

4.2 -16

Hvid chokolade is

4.2 -62 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Flødeis med chokolade

4 -1

Hindbær- og citronparfait

4 -1

Hindbærparfait med jordbærcoulis

4 -2

Jordbærparfait

4 -1

Jordbærparfait med jordbær

4 -1

Kokosparfait

4 -1

Limeparfait med kompot af sensommerbær

4 -1

Mynteparfait

4 -1

Parfait med honning og nødder

4 -1

Parfait med jordbær og ribs

4 -1

Parfaitis med pecannødder

4 -1

Punchparfait

4 -1

Punchparfait 02

4 -1

Blomme parfait

4 -1

Pistacieparfait

4 -1

Rabarberparfait - Rabarber parfait

4 -2

Appelsinparfait

4 -1

Jordbærparfait (Diabetes)

4 -1

Brombærparfait (Diabetes)

4 -1

Rabarberparfait (Diabetes)

3.6 -4

Abrikosparfait med melon

3.6 -19

Flødeis

3.6 -16

Abrikosis med chokolade

3.6 -39 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Hyldeblomstis

3.5 -2

Avocadoparfait (Diabetes)

3.5 -3

Hvid chokoladeparfait

3.3 -3

Solbærparfait med melon

3.3 -8

Abrikosis

3 -1

Ingefærsyltede grønne valnødder med biurkesparfait

3 -1

Kærnemælksparfait

2.9 -4

Blåbærparfait – Blåbær parfait

2.6 -72 Der er billeder til denne opskrift   

Vanilleparfait

2 -3

Chokoladeparfait

1.5 -8

Hyldeblomstparfait

1 -102

Kastanjeparfait med ingefærsauce