Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ingefærsyltede grønne valnødder med biurkesparfait

Ingefærsyltede grønne valnødder med biurkesparfait, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Parfait

Hovedingrediens : Nødder - Grønne valnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.umodne valnødder
6-700 g.perlemelis
1.5 dl.eddike
1.5 dl.vand
0.5 stangvanille
1 lillestykke frisk ingefær
 
 Parfait
6 æggeblommer
100 g.sukker
0.5 stangvanille
5 dl.fløde 13%
60 g.blå birkes
 


Opskrift:

Nødderne (i skallen) prikkes med en gaffel, og skal derefter ligge i koldt vand i 10 dage, idet vandet udskiftes dagligt.

Herefter koges de halvt møre i vand. Lad dem løbe af og kom dem atter i gryden med sukkeret, vand, eddike, vanille og ingefærrod skåret i mindre stykker. Bringes i kog og simrer til nødderne er møre. De syltede nødder kan hældes på steriliserede (skoldede) glas i deres lage.

Birkesparfait:
Æggeblomme og sukker piskes lyst og let i en skål over vandbad.
Fløden piskes gradvist i og cremen piskes videre til den er jævn og let.
Afkøles, tilsættes birkes og fryses i ismaskine.

Anret isen omkranset af syltede valnødder.

Tips:

Isen kan også laves uden ismaskine, enten ved at den piskes igennem flere gange under indfrysningen, eller den laves med piskefløde.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 8621 gange,
og udskrevet 133 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu