Chokolade parfait

Chokolade parfait, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Parfait

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
3 æggeblommer
1 heltæg
100 g.sukker
0.5 dl.vand
0.5 dl.cacao
100 g.mørk chokolade
5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Æggene og halvdelen af sukkeret piskes hvidt. Det resterende sukker, vand og cacao koges op og hældes under stadig piskning i æggemassen, der herefter piskes kold og luftig. Heri vendes den smeltede chokolade og den letpiskede fløde. Fyld det hele i en form og frys det i minimum 2 timer.

Server chokaladeparfaiten med ristede mandler og hvid chokoladesauce.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 17418 gange,
og udskrevet 319 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu