Pistacieparfait

Pistacieparfait, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Parfait

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 dl.piskefløde
2 æggeblommer
15 g.sukker
15 g.pistaciepuré
0.5 tsk.glucose
 
Opskrift:
Sukker og glukose koges op til 121 grader. Æggeblommerne piskes luftige, sukker/glukosemassen hældes i under piskning. Pistaciepuréen og den piskede fløde vendes forsigtigt i massen. Cremen hældes herefter i forme og fryses.





karakterer:
Opskriften er vist 8800 gange,
og udskrevet 125 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu