Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Pistacieparfait

Pistacieparfait, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Parfait

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 dl.piskefløde
2 æggeblommer
15 g.sukker
15 g.pistaciepuré
0.5 tsk.glucose
 
Opskrift:
Sukker og glucose koges op til 121 grader.Æggeblommerne piskes luftige, sukker/glucosemassen hældes i under piskning. Pistaciepuréen og den piskede fløde vendes forsigtigt i massen. Crémen hældes herefter i forme og fryses.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7196 gange,
og udskrevet 95 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu