Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Ananasparfait

Ananasparfait, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Parfait

Hovedingrediens : Frugt - Ananas

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 storananas
2 æg
 dl.piskefløde
65 g.flormelis
2 spsk.citronsaft
 
Opskrift:
Skær et låg af ananassen, lad den grønne top sidde på og tag frugtkødet ud - gem skal og låg. Blend eller purér frugtkødet - til isen skal der anvendes ca. 3 dl ananaspuré. Del æggene og pisk hviderne stive. Pisk fløden til flødeskum og pisk æggeblommerne med flormelis. Bland ananaspuréen og citronsaften i æggemassen, vend flødeskummet i og tilsæt de stiftpiskede æggehvider. Frys ismassen. Isen anrettes i ananasskallen. Isen kan enten lægges op med en ske, eller den kan formes som kugler. Bruger man iskugler, skal de tilbage i fryseren og blive gennemfrosne, før de lægges i skallen. Låget lægges på til sidst.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 12815 gange,
og udskrevet 197 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

TK  -  2014-07-03 17:37:38
det er vigtigt at bruge pasturiserede æg da æggene ikke opvarmes under tilberedningen.