Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ananasparfait

Ananasparfait, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Parfait

Hovedingrediens : Frugt - Ananas

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 storananas
2 æg
 dl.piskefløde
65 g.flormelis
2 spsk.citronsaft
 


Opskrift:

Skær et låg af ananassen, lad den grønne top sidde på og tag frugtkødet ud - gem skal og låg. Blend eller purér frugtkødet - til isen skal der anvendes ca. 3 dl ananaspuré. Del æggene og pisk hviderne stive. Pisk fløden til flødeskum og pisk æggeblommerne med flormelis. Bland ananaspuréen og citronsaften i æggemassen, vend flødeskummet i og tilsæt de stiftpiskede æggehvider. Frys ismassen. Isen anrettes i ananasskallen. Isen kan enten lægges op med en ske, eller den kan formes som kugler. Bruger man iskugler, skal de tilbage i fryseren og blive gennemfrosne, før de lægges i skallen. Låget lægges på til sidst.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 12107 gange,
og udskrevet 171 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

TK  -  2014-07-03 17:37:38
det er vigtigt at bruge pasturiserede æg da æggene ikke opvarmes under tilberedningen.