Pisk æggeblommerne og honningen til det er tygt og næsten hvidt.
Når chokoladen er fingervarm røres den i æggemassen.
Pisk fløden næsten stift. vend det forsigtigt i æggemassen. Tilsæt evt. daimkugler eller reven shokolade.
Dæk det til og stil det i fryseren i mindst 6 timer.
Tips:
serveres evt. med frugt eller frugtsauce
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.2
(16 stemmer)
Opskriften er vist 19294 gange, og udskrevet 481 gange.
Kommentarer
Isabella Cramer Schmidt - 2018-04-20 19:33:55 Har lavet denne is to gange nu og min forlovet er helt vild med den og den er ikke krystaliseret på noget tidspunkt. Det er en sikker vinder hjemme hos min forlovet og mig
Kelly<'3 - 2011-05-17 21:25:53 ELSKER DET..<'3
JEG ER KUN 11 ÅR :D
JEG ER MEGA SYG TIL AT LAVE DET!!<3
- 2008-09-09 19:33:55 skal virkelig prøves det er bare godt
Carina - 0000-00-00 00:00:00 Kanon is .... Let at lave
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider