Rabarberparfait - Rabarber parfait

Rabarberparfait - Rabarber parfait, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Parfait

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.rabarberstilke
2 dl.sukker
0.5 stang vanille
1.5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Skær de skyllede rabarberstilke i centimeter-lange stykker, bland dem i en ovnfast skål med sukker og vanillekorn, og stil skålen tildækket i den 150° varme ovn i ½ time.
Lad blandingen afkøle lidt og purer den i blenderen.

Kom pureen i en egnet form og stil den i fryseren i ca. 2 timer til massen er halvfrossen.

Pisk den igennem og bland den omhyggeligt med den stiftpiskede fløde.

Sæt denne parfaitmasse tildækket tilbage i fryseren i mindst 4 timer.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Rabarberparfait

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10896 gange,
og udskrevet 168 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

helle  -  0000-00-00 00:00:00
Skal der ikke æg i en parfait...?