Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Jordbærparfait

Jordbærparfait, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Parfait

Hovedingrediens : Bær - Jordbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1000 g.Boiron jordbær puré (kan købes hos Kalu)
300 g.sukker (kogt ned til sirup med 2 dl. vand)
2.5 dl.æggeblommer
1 st. vanille
1 l.piskefløde letpisket
 


Opskrift:

Æggeblommer og sukkerlagepiskes luftigt og koldt, vendes med puré og letpisket fløde. Sørg for at alle ingredienser er helt kolde når de vendes sammen, da det fremmer frysningen og derved undgåes at parfaiten evt. skiller. Til denne parfait kan anvendes alle røde frugtpuréer.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10536 gange,
og udskrevet 98 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu