Boiron jordbær puré (kan købes hos Kalu)1000 g. Boiron jordbær puré (kan købes hos Kalu)
300
g.
sukker (kogt ned til sirup med 2 dl. vand)300 g. sukker (kogt ned til sirup med 2 dl. vand)
2.5
dl.
æggeblommer2.5 dl. æggeblommer
1
st. vanille1 st. vanille
1
l.
piskefløde letpisket1 l. piskefløde letpisket
Opskrift:
Æggeblommer og sukkerlagepiskes luftigt og koldt, vendes med puré og letpisket fløde. Sørg for at alle ingredienser er helt kolde når de vendes sammen, da det fremmer frysningen og derved undgåes at parfaiten evt. skiller. Til denne parfait kan anvendes alle røde frugtpuréer.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(2 stemmer)
Opskriften er vist 11152 gange, og udskrevet 129 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider