Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hindbær- og citronparfait

Hindbær- og citronparfait, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Parfait

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Hindbærparfait:
4 æggeblommer
0.75 dl.sukker
2 dl.piskefløde
5 dl.hindbær
 
 Citronparfait:
4 æggeblommer
0.75 dl.sukker
1 citron saft og skal herfra
1 dl.piskefløde
1 dl.creme fraiche
 
 Pynt:
 Hindbær
 Citronskal
 


Opskrift:

Hindbæris:
Pisk æggeblommerne og sukker hvidt og luftigt. Pisk fløden til hårdt skum og bland det i æggedejen. Mos hindbærrene lidt og bland dem i massen. Beklæd en aflang form, 2 l med plastfolie. Hæld ismassen i, den skal nå halvt op ad kanten. Dæk med plastfolie og stil den i fryseren. Lad den stå ca 1 time, til den begynder at blive hård.

Citronis:
Pisk æggeblommerne og sukker hvidt og luftigt. Tilsæt citronsaft og skal. Pisk fløden stiv og rør den samt creme fraiche i æggemassen. Tag formen ud af fryseren. Læg nogle hele hindbær over hindbærparfaiten og kom citronparfait over. Dæk med plastfolie og stil formen i fryseren igen. Lad den stå i ca 3 timer.

Lad parfaiten stå i køleskabet i 30 min inden serveringen. Tag parfaiten ud af formen og skær den i skiver. Anret skiverne på et fad og pynt med hindbær og citronskal.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 12717 gange,
og udskrevet 209 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu