Bærerne pureres i en blender, derefter gnides puréen gennem en si. Æggeblommerne røres sammen.
Vand og sukker bringes i kog, lad lagen koge i 5 minutter. Derefter hældes den under konstant piskning i æggeblommerne. Pisk 3-5 minutter indtil æggecremen er tyk.
Lad det afkøle og bland den derefter med frugtpuréen. Pisk fløden stiv, og blande den med frugtcremen. Parfaiten fryses ca. 1 1/2 time.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 8399 gange, og udskrevet 125 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider