Vanilleparfait

Vanilleparfait, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Parfait

Hovedingrediens : Krydderurter - Vanille

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:

Vanilleparfait, billede 4 Vanilleparfait, billede 1 Vanilleparfait, billede 2 Vanilleparfait, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
5 dl.piskefløde
5 æggeblommer
100 g.sukker
1 Vaniljestang
Opskrift:
Æggeblommerne piskes meget hvide og stive med sukker og marven af vanillen. Fløden piskes stiv, og vendes så forsigtigt ned i vanilleæggemassen. Det hele kommes i en form og fryses til næste dag.


karakterer:
Opskriften er vist 60506 gange,
og udskrevet 1813 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (72 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Farmor  -  2014-04-27 19:06:34
Man kan sagtens blande 2-3 stiftpiskede hvider i isen. Det drøjer på den og gør den knap så fed.

  -  2011-09-28 13:56:48
Skal man røre i isen under frysning?

  -  2011-03-21 22:13:52
Kan man bruge bailey i den her is?

iben  -  2011-02-26 20:03:15
min søn på 1 1½ og jeg har lige bikset to is sammen og det var bare såå ledt:) albert blev bare skide sur da vi var færdige! så vi bliver nok nød til at lave is igen en anden gang;)

Anna  -  2010-04-02 16:20:36
Denne her is bliver bare en drøm til min konformation, jeg tror at alle bare vil sige, uhmmm når de smager den!!! ;D

malene  -  2008-07-08 16:00:09
denne is er bare så god.. jeg tror det vil være en god ide at putte reps i isen....

  -  2008-04-06 18:50:12
ang. hvor mange portioner - der bliver godt 1 ltr is

ConnieT.  -  2007-12-06 19:41:07
Det med at æggeblommerne piskes hvide, - de bliver meget lyse næsten hvide, når de piske s meget længe. længere end til æggesnaps. Jo hvidere og luftigere man pisker æggemassen - jo bedre bliver isen (parfait'en) Håber det giver svar-

Louise  -  2007-08-27 17:59:45
hvor mange personer er opskriften til?

elskling  -  2007-03-26 20:41:52
ser godt ud men hvad er det for noget chokolade der er på toppen

Rin  -  2007-03-09 11:38:34
den blir bedre hvis man bruger flormelis isteden for sukker

Conni  -  2006-12-31 13:44:17
Den bedste og nemmeste is, jeg nogensinde har lavet, tilføjede hård nougat

Gurli Ramsasa  -  0000-00-00 00:00:00
den er en smule .... hva ska man sige....UTROLIG GOD(.)(.)

Bageren  -  0000-00-00 00:00:00
Angående om det er hvider eller blommer: Det er blommerne der skal piskes HVIDE, ikke stive*SS*

Christina  -  0000-00-00 00:00:00
Var der et svar til det med æggeblommer eller æggehvider?

  -  0000-00-00 00:00:00
Hvordan pisker man æggeblommer meget hvide og stive, er det ikke æggehvider der menes ????

Maiken fra Albertslund  -  0000-00-00 00:00:00
Den ser super god ud! Vil prøve at lave den til mine gæster!

Vinni  -  0000-00-00 00:00:00
ja den er bare rigtig god, man kan også tilføre forskellig smag, f.eks nødder, chokolade eller hvad man har lyst til.

Mia  -  0000-00-00 00:00:00
Denne her is er hamrende god - og hamrende nem at lave!!