Kommentarer
Ismanden2 - 2013-06-18 16:29:03 Kan den bruges i ispinde forme
- 2012-07-05 11:09:52 marshmallows stumper og kakao er for cool! XD
- 2012-07-05 11:08:28 man kan også komme kakao i (man skal røre godt igennem) eller gul frugtfarve til bananis! :D
- 2012-07-05 11:06:33 den er så.... FANTASTISK!!!!! jeg serverede den til en fest og alle roste mig og sagde "er det virkelig rigtigt du har lavet den selv!"
Den glade - 2012-06-07 18:11:35 Gør det ligemeget at man ikke har en is maskine?
Astrid;) - 2012-02-22 20:42:31 den er så god jeg vil lave mere!!!
- 2011-06-21 10:17:51 Virkelig god og nem og lave. Smager fantastisk med knust daim.
suspigen - 2010-06-09 14:57:47 Verdens bedste is...... :)
is elskeren - 2009-08-10 19:18:36 håber den bliver god glæder mig til at skulle spise den:P
- 2009-07-11 13:09:46 verdens bedste skal lave den med kirsebær i
aya ahmad cahade - 2009-04-21 17:01:29 den is smagte meget godt og jeg er glad for dem som mig ikke kan lave is eller mad og i hjælper så meget og det er jeg glad for
blondinen - 2008-05-06 12:20:23 Den smager rigtig godt har lavet den og fik afvide af vores gæster at den var rigtig god hilsen: blondinen
- 2008-04-11 13:45:42 En rigtig god is der er nem at lave. Brug flormelis i stedet for sukker, det giver en mere let is der ikke skal omrøres under indfrysning. Meget hurtig og børnevenlig at lave. Smager virkelig godt med knust daim. Man kan også bruge daimkugler, men smagen bliver knap så intens så.
- 0000-00-00 00:00:00 smager den godt
lou - 0000-00-00 00:00:00 Virker også godt med chokolade sauce eller karamelsauce. (karamel: smelt sukker på panden og tilføj piskefløde til passende konsistens Husk det stivner mere når det bliver koldt. eller chokosauce: Lun piskefløde i gryde og tilføj mørk chokolade.)
lou - 0000-00-00 00:00:00 Når isen er i formen, tilføj noget frugtkompot, marmelade eller lignene. Drej lidt rundt med en ske og vupti er der en lækker marmorering. Det ser godt ud og smager fortræffeligt!
- 0000-00-00 00:00:00 Sukker kan med fordel erstattes med flormelis, man bliver da fri for at røre i isen under frysning. Hilsen Susan
|