Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Flødeis med chokolade

Flødeis med chokolade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Parfait

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :


Flødeis med chokolade, billede 4 Flødeis med chokolade, billede 1 Flødeis med chokolade, billede 2 Flødeis med chokolade, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
5 Æggeblomme, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
75 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Fløden piskes meget stiv.

Æggeblommer, sukker og vanilliesukker piskes godt.

Det hele vendes sammen med chokolade i passende stykker, kommes i en form og fryses.

Tips:

Chokoladen kan erstattes med andet fyld, f.eks. nødder eller most banan eller pistage/marcipan

giver ca. 1 ½ l. færdig is


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Hjemmelavet flødeis

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (62 stemmer)

Opskriften er vist 121987 gange,
og udskrevet 2922 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 10725 (2553 kcal)
KJ pr. Pers. 2681 (638 kcal)
Vægt ialt 704 gram
Vægt pr. Pers. 176 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1523 KJ (362 kcal)
Protein 3.4 gram
Fedt 31.5 gram
Kulhydrat 17.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Ismanden2  -  2013-06-18 16:29:03
Kan den bruges i ispinde forme

  -  2012-07-05 11:09:52
marshmallows stumper og kakao er for cool! XD

  -  2012-07-05 11:08:28
man kan også komme kakao i (man skal røre godt igennem) eller gul frugtfarve til bananis! :D

  -  2012-07-05 11:06:33
den er så.... FANTASTISK!!!!! jeg serverede den til en fest og alle roste mig og sagde "er det virkelig rigtigt du har lavet den selv!"

Den glade  -  2012-06-07 18:11:35
Gør det ligemeget at man ikke har en is maskine?

Astrid;)  -  2012-02-22 20:42:31
den er så god jeg vil lave mere!!!

  -  2011-06-21 10:17:51
Virkelig god og nem og lave. Smager fantastisk med knust daim.

suspigen  -  2010-06-09 14:57:47
Verdens bedste is...... :)

is elskeren  -  2009-08-10 19:18:36
håber den bliver god glæder mig til at skulle spise den:P

  -  2009-07-11 13:09:46
verdens bedste skal lave den med kirsebær i

aya ahmad cahade  -  2009-04-21 17:01:29
den is smagte meget godt og jeg er glad for dem som mig ikke kan lave is eller mad og i hjælper så meget og det er jeg glad for

blondinen  -  2008-05-06 12:20:23
Den smager rigtig godt har lavet den og fik afvide af vores gæster at den var rigtig god hilsen: blondinen

  -  2008-04-11 13:45:42
En rigtig god is der er nem at lave. Brug flormelis i stedet for sukker, det giver en mere let is der ikke skal omrøres under indfrysning. Meget hurtig og børnevenlig at lave. Smager virkelig godt med knust daim. Man kan også bruge daimkugler, men smagen bliver knap så intens så.

  -  0000-00-00 00:00:00
smager den godt

lou  -  0000-00-00 00:00:00
Virker også godt med chokolade sauce eller karamelsauce. (karamel: smelt sukker på panden og tilføj piskefløde til passende konsistens Husk det stivner mere når det bliver koldt. eller chokosauce: Lun piskefløde i gryde og tilføj mørk chokolade.)

lou  -  0000-00-00 00:00:00
Når isen er i formen, tilføj noget frugtkompot, marmelade eller lignene. Drej lidt rundt med en ske og vupti er der en lækker marmorering. Det ser godt ud og smager fortræffeligt!

  -  0000-00-00 00:00:00
Sukker kan med fordel erstattes med flormelis, man bliver da fri for at røre i isen under frysning. Hilsen Susan