Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Orangeparfait

Orangeparfait, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Parfait

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
6 appelsiner skal heraf
2 dl.hvidvin
50 g.sukker
 
6 appelsiner
2 citroner (saft)
200 g.sukker
8 æggeblommer
5 dl.piskefløde
 


Opskrift:

Skallen fra appelsinerne strimles tyndt (specielt strimmeljern kan evt. anvendes). Appelsinskalstrimlerne koges 4-5 min. i rigeligt vand. Herefter tages de op i en sigte og skylles med koldt vand. Derefter koges skallerne sammen med hvidvin og 50 g sukker. De er færdige, når konsistensen er karamelagtig. Saften fra appelsiner og citroner koges sammen med 100 g sukker til en sirup. Den sættes til afkøling. Æggeblommerne piskes med de sidste 100 g sukker, og fløden piskes let. Æggemasse, sirup og fløde vendes forsigtigt sammen. Massen kommes i forme og fryses. Ved serveringen skæres isen i skiver, og appelsinskallerne drysses over. Der kan evt. serveres jordbær til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 6823 gange,
og udskrevet 96 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

AnnM  -  0000-00-00 00:00:00
super opskrift- bedste is jeg har smagt :-)