Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hyldeblomstparfait

Hyldeblomstparfait, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Parfait

Hovedingrediens : Frugt - Hyldeblomst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
3 æggeblommer
3 dl.piskefløde
3 dl.ufortyndet hyldeblomstsaft
1 tsk.vanillesukker
 
 Garnering:
1 dl.piskefløde
0.5-1 l.jordbær
 ristede mandelflager eller reven chokolade
 


Opskrift:

Rør æggeblommer, fløde, hyldeblomstsaft og vanillesukker sammen. Frys massen et par timer, til den er blevet hård. Rør i den hver halve time i begyndelsen af indfrysningen. Frys den derefter ned i 6 portionsforme.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.5    (8 stemmer)

Opskriften er vist 11386 gange,
og udskrevet 242 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu