Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hyldeblomstparfait

Hyldeblomstparfait, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Parfait

Hovedingrediens : Frugt - Hyldeblomst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
3 æggeblommer
3 dl.piskefløde
3 dl.ufortyndet hyldeblomstsaft
1 tsk.vanillesukker
 
 Garnering:
1 dl.piskefløde
0.5-1 l.jordbær
 ristede mandelflager eller reven chokolade
 
Opskrift:
Rør æggeblommer, fløde, hyldeblomstsaft og vanillesukker sammen. Frys massen et par timer, til den er blevet hård. Rør i den hver halve time i begyndelsen af indfrysningen. Frys den derefter ned i 6 portionsforme.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.5    (8 stemmer)

Opskriften er vist 11708 gange,
og udskrevet 257 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu