Valnøddeparfait

Valnøddeparfait, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kold DessertRet : Kold Dessert - Parfait

Hovedingrediens : Nødder - Valnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
50 g.sukker
0.5 dl.vand
1 spsk.vanillesukker
2 spsk.stødt kanel
3 æggeblommer
2.5 dl.piskefløde
50 g.hakkede valnødder
 
Opskrift:
Sukker, vand, vanillesukker og kanel koges sammen til sirup og køler derefter lidt af. Æggeblommerne piskes hvide. Sirupen røres forsigtigt sammen med æggeblommerne. Fløden piskes let og blandes med valnødderne. Piskefløden vendes i blandingen af sirup og æg. Isen hældes i en form og stilles i fryseren i et døgn


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9821 gange,
og udskrevet 171 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu