Parfaitis med pecannødder

Parfaitis med pecannødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Parfait

Hovedingrediens : Nødder - Pekannødder - Pecannødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 æggeblommer
5 spsk.flormelis
0.5 Vaniljestang
200 g.pekannødder
5 dl.fløde
 
Opskrift:
Rør æggeblommerne med flormelis og tilsæt de udskrabede korn fra vanillestangen. Pisk det godt sammen. Rist pekannødderne let på en pande og hak dem groft. (De kan også knuses og udblødes i rom eller cognac.) Tilsæt nødderne i æggesnapsen og kom så flødeskummet i. Skyl en randform med koldt vand og kom isen deri. Stil den i fryser 2-3 timer og parfaiten er klar til servering.

Server evt. isen pyntet med fintrevet chokolade.





karakterer:
Opskriften er vist 8912 gange,
og udskrevet 122 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu