Parfaitis med pecannødder

Parfaitis med pecannødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Parfait

Hovedingrediens : Nødder - Pekannødder - Pecannødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
4 æggeblommer
5 spsk.flormelis
0.5 vanillestang
200 g.pekannødder
5 dl.fløde
 
Opskrift:
Rør æggeblommerne med flormelis og tilsæt de udskrabede korn fra vanillestangen. Pisk det godt sammen. Rist pecannødderne let på en pande og grovhak dem. (De kan også knuses og udblødes i rom eller cognac.) Tilsæt nødderne i æggesnapsen og kom så flødeskummet i. Skyl en randform med koldt vand og kom isen deri. Stil den i fryser 2-3 timer og parfaiten er klar til servering.

Server evt. isen pyntet med fintrevet chokolade.


karakterer:
Opskriften er vist 7848 gange,
og udskrevet 115 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu