Rør æggeblommerne med flormelis og tilsæt de udskrabede korn fra vanillestangen.
Pisk det godt sammen.
Rist pecannødderne let på en pande og grovhak dem.
(De kan også knuses og udblødes i rom eller cognac.)
Tilsæt nødderne i æggesnapsen og kom så flødeskummet i.
Skyl en randform med koldt vand og kom isen deri.
Stil den i fryser 2-3 timer og parfaiten er klar til servering.
Server evt. isen pyntet med fintrevet chokolade.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 7556 gange, og udskrevet 115 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider