Pisk fløden stiv. Pisk æggeblommer, sukker og vanille til en æggesnaps. Vend forsigtigt flødeskummen i æggemassen, og hæld den i en bageform.
Smelt nougaten og rør den i cremen, inden den fryses ind.
Dæk formen med alufolie, og frys den i ca. 3 - 4 timer. Rør i cremen ca. hver halve time, mens den fryser ind.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.2
(3 stemmer)
Opskriften er vist 33360 gange, og udskrevet 465 gange.
Energi:
KJ total 11306 (2691 kcal)
KJ pr. Pers. 2826 (672 kcal)
Vægt ialt 705 gram
Vægt pr. Pers. 176 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1603 KJ (381 kcal) Protein 3.1 gram Fedt 33.5 gram Kulhydrat 18.2 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
- 2014-01-18 08:47:56 Min tante har inspireret mig til at servere desserten med varm brombærsauce, lavet af friske eller frosne hindbær og flormelis. Det er yderst delikat.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider