Nougatparfait

Nougatparfait, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Parfait

Hovedingrediens : Diverse produkter - Nougat

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Nougatparfait, billede 4 Nougatparfait, billede 1 Nougatparfait, billede 2 Nougatparfait, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
60 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
0.5 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
100 gram Nougat, blød
Opskrift:
Pisk fløden stiv. Pisk æggeblommer, sukker og vanille til en æggesnaps. Vend forsigtigt flødeskummen i æggemassen, og hæld den i en bageform.

Smelt nougaten og rør den i cremen, inden den fryses ind.

Dæk formen med alufolie, og frys den i ca. 3 - 4 timer. Rør i cremen ca. hver halve time, mens den fryser ind.





karakterer:
Opskriften er vist 41915 gange,
og udskrevet 603 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 11306 (2691 kcal)
KJ pr. Pers. 2826 (672 kcal)
Vægt ialt 705 gram
Vægt pr. Pers. 176 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1603 KJ (381 kcal)
Protein 3.1 gram
Fedt 33.5 gram
Kulhydrat 18.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-01-18 08:47:56
Min tante har inspireret mig til at servere desserten med varm brombærsauce, lavet af friske eller frosne hindbær og flormelis. Det er yderst delikat.