Parfait med ahornsirup og valnødder

Parfait med ahornsirup og valnødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Parfait

Hovedingrediens : Diverse produkter - Sirup

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
3 æggeblommer
85 g.sukker
1 dl.ahornsirup
 flødeskum af 3 dl piskefløde
75 g.hakkede valnødder
 
Opskrift:
Rør æggeblommerne sammen i en skål. Bland sukker og ahornsirup i en gryde, og barm blandingen op til kogepunktet. Hæld under kraftig piskning den hede sirup i æggeblommerne. Pisk til en tyk creme med flødeskum og nødder. Frys den så ned.





karakterer:
Opskriften er vist 10666 gange,
og udskrevet 143 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu