Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Abrikosis med chokolade

Abrikosis med chokolade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Parfait

Hovedingrediens : Frugt - Abrikos

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
200 g.økologiske tørred abrikoser u/ sten
1 dl.cointreau el. abrikoslikør
 
4 æggeblommer
100 g.sukker
5 dl.piskefløde
4 piskede æggehvider
100 g.mørk chokolade
 


Opskrift:

Hak abrikoserne fint, og læg dem i blød i likøren i 2 timer.

Blend abrikoserne med lagen til en fin pure.

hak chokoladen groft.

Pisk æggeblommerne med sukker, til de er helt lyse og luftige.og riset danner spor.

Pisk fløden stiv. Bland de blendede abrikoser i æggemassen. Vend ægge-og abrikosmassen i den stiftpiskede fløde.

Stil cremen i fryseren i 20 minutter.
Rør iscremen igennem, og frys i 20 minutter.

Rør atter iscremen igennem og vend de næste stiftpiskede hvider i.

Frys atter i 20 minutter. Rør isen igennem, og frys den færdig i den eller de ønskede forme i mindst 4 timer.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (16 stemmer)

Opskriften er vist 17420 gange,
og udskrevet 332 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu