Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Skildpaddeis

Skildpaddeis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 6 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Parfait

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Toms Chokolade

Indsendt :


Skildpaddeis, billede 4 Skildpaddeis, billede 1 Skildpaddeis, billede 2 Skildpaddeis, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 Æggeblomme, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
4 spsk. Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
2 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Æggehvide, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca 30 gram
12 TOMS Kæmpe Skildpadder En TOMS Kæmpe Skildpadde vejer ca. 28 gram.
   
Opskrift:
Æg, flormelis og vanille piskes. Flødeskummet og de hakkede Kæmpe Skildpadder blandes i. Til sidst vendes de stiftpiskede æggehvider forsigtigt i.

Isen fyldes straks i en springform Ø 22 eller en glat skål, der dækkes med låg eller folie.
Frysetid 3-5 timer.

Sæt formen i en balje med varmt vand et øjeblik til isen slipper formen, og vend ud på et fad.

Pyntes evt. med Toms Kringler, Mørk.



karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (132 stemmer)

Opskriften er vist 229124 gange,
og udskrevet 8083 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 14823 (3529 kcal)
KJ pr. Pers. 2470 (588 kcal)
Vægt ialt 936 gram
Vægt pr. Pers. 156 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1583 KJ (377 kcal)
Protein 3.0 gram
Fedt 27.5 gram
Kulhydrat 29.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Maria, 4440 Mørkøv  -  2011-11-04 12:41:22
Vi får gæster i morgen. Må simpelthen prøve denne is! Kan man komme film i skålen inden isen, så den måske lettere kan trækkes ud af formen?

NH  -  2011-06-20 20:37:39
God ide, når man laver is: Jeg kommer mine forme i en frysepose i passende størrelse, presser posen ned i formen og hælder isen i. Du slipper for vandbad.Den slipper altid.

Mig  -  2010-01-25 14:06:16
Jo Flere Skildpadder, Jo bedre :D

kathruber!!  -  2009-12-29 15:05:13
HOLD DA FISK! Det er simpelhen så lækkert ... mmm

Kogekaj  -  2009-08-24 18:08:00
mums lækkert 8 skildpadder er nok, den er god!!!

Lisbeth  -  2009-07-17 16:07:43
Jeg bruger kun 4 skildpadder og det bliver en rigtig god is, der heller ikke er FOR sød. Har serveret isen med frugtspyd med stor succes.

Kirsten Leth  -  2009-07-09 17:27:36
Hej Lillian Jurs. Jeg vil gerne spørge dig ad om du putter både Baylies og Cognac i samme portion is og hvor meget kommer du i af hver. Venlig Hilsen Kirsten Leth

  -  2009-05-22 15:40:30
Smager fantatisk - hit i familien. Kan kun anbefales og den er nem at lave.

Britta  -  2009-05-06 17:35:32
En virkelig lækker is Bruger dog kun 8 skildpadder men så kommer jeg et stort skvat kahlúa i og det gør den bestemt ikk dårligere. Alle er bare vilde med den 10 herfra

Line  -  2008-12-29 21:49:16
jaja den er rigtig fin. så må vi jo se om onkel kan finde ud af det?(:

Bethina  -  2008-03-31 21:05:40
Ja fløden skal piskes. Super is,men 6-8 skildpadder er nok synes jeg.

Kirsten  -  2008-02-19 14:29:40
Flødeskummet skal den pisken til skum ?

ingelise  -  2008-02-04 11:37:02
Prøv at skifte skildpadderne ud med After 8 chokolade. Ca, 10-12 breve som lægges i køleskabet, så er de nemmere at skære i småstykker.Dejlig mintsmag.

Christine  -  2008-02-04 10:46:57
Den smager bare virkelig lækkert!!

Inga  -  2007-12-29 17:42:57
Rigtig god. Jeg brugte dog frøer i stedet for og ja, man kan godt spare lidt på mængden af skildpadder/frøer.

cj  -  0000-00-00 00:00:00
rigtig god opskrift , var overrasket over hvor lækker den var , brugte 12 mini skildpadder istedet for kæmpe skildpadder hvilket gjorde den knap så sød

klara  -  0000-00-00 00:00:00
smager virkelig godt men man kan godt spare lidt på skildpadderne.

Mette  -  0000-00-00 00:00:00
Er 12 kæmpe skildpadder ikke meget ?

Mona  -  0000-00-00 00:00:00
Uha-uha - det er vanedannende!!

sys  -  0000-00-00 00:00:00
kan sagtens laves med færdigkøbt is. Den skal blot tø lidt først og så blandes hakkede skildpadder i. MUMS!

lillian jurs  -  0000-00-00 00:00:00
Denne is er utrolig hvis amn ogsaa smager den til med baylies and cognac.

Lise  -  0000-00-00 00:00:00
Souveræn nytårsdessert !!!

Jytte  -  0000-00-00 00:00:00
Meget lækker

  -  0000-00-00 00:00:00
LÆKKER

Hanne.Frederiksberg  -  0000-00-00 00:00:00
Virkelig lækker is,Den kan kun anbefales

En nyder  -  0000-00-00 00:00:00
Kan anbefales. Min familie og svigerfamilie blev helt vilde. Prøv den, ellers går du glip af en smagsoplevelse. mums!!!!