Skildpaddeis

Skildpaddeis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 6 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Parfait

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Toms Chokolade

Indsendt :      Red :
Skildpaddeis, billede 4 Skildpaddeis, billede 1 Skildpaddeis, billede 2 Skildpaddeis, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
4 spsk. Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
2 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Æggehvider, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca. 33 gram
12 TOMS Kæmpe Skildpadder En TOMS Kæmpe Skildpadde vejer ca. 28 gram.
   
Opskrift:
Æg, flormelis og vaniljesukker piskes hvidt. Flødeskummet og de hakkede Kæmpe Skildpadder blandes i. Til sidst vendes de stiftpiskede æggehvider forsigtigt i.

Isen fyldes straks i en springform Ø 22 eller en glat skål, der dækkes med låg eller folie.
Frysetid 3-5 timer.

Sæt formen i en balje med varmt vand et øjeblik til isen slipper formen, og vend ud på et fad.

Pyntes evt. med Toms Kringler, Mørk.






karakterer:
Opskriften er vist 277507 gange,
og udskrevet 8583 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (144 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 14829 (3530 kcal)
KJ pr. Pers. 2471 (588 kcal)
Vægt ialt 939 gram
Vægt pr. Pers. 156 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1579 KJ (376 kcal)
Protein 3.0 gram
Fedt 27.4 gram
Kulhydrat 29.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-11-04 12:41:22
Vi får gæster i morgen. Må simpelthen prøve denne is! Kan man komme film i skålen inden isen, så den måske lettere kan trækkes ud af formen?

  -   2011-06-20 20:37:39
God ide, når man laver is: Jeg kommer mine forme i en frysepose i passende størrelse, presser posen ned i formen og hælder isen i. Du slipper for vandbad.Den slipper altid.

  -   2010-01-25 14:06:16
Jo Flere Skildpadder, Jo bedre :D

  -   2009-12-29 15:05:13
HOLD DA FISK! Det er simpelhen så lækkert ... mmm

  -   2009-08-24 18:08:00
mums lækkert 8 skildpadder er nok, den er god!!!

  -   2009-07-17 16:07:43
Jeg bruger kun 4 skildpadder og det bliver en rigtig god is, der heller ikke er FOR sød. Har serveret isen med frugtspyd med stor succes.

  -   2009-07-09 17:27:36
Hej Lillian Jurs. Jeg vil gerne spørge dig ad om du putter både Baylies og Cognac i samme portion is og hvor meget kommer du i af hver. Venlig Hilsen Kirsten Leth

  -   2009-05-22 15:40:30
Smager fantatisk - hit i familien. Kan kun anbefales og den er nem at lave.

  -   2009-05-06 17:35:32
En virkelig lækker is Bruger dog kun 8 skildpadder men så kommer jeg et stort skvat kahlúa i og det gør den bestemt ikk dårligere. Alle er bare vilde med den 10 herfra

  -   2008-12-29 21:49:16
jaja den er rigtig fin. så må vi jo se om onkel kan finde ud af det?(:

  -   2008-03-31 21:05:40
Ja fløden skal piskes. Super is,men 6-8 skildpadder er nok synes jeg.

  -   2008-02-19 14:29:40
Flødeskummet skal den pisken til skum ?

  -   2008-02-04 11:37:02
Prøv at skifte skildpadderne ud med After 8 chokolade. Ca, 10-12 breve som lægges i køleskabet, så er de nemmere at skære i småstykker.Dejlig mintsmag.

  -   2008-02-04 10:46:57
Den smager bare virkelig lækkert!!

  -   2007-12-29 17:42:57
Rigtig god. Jeg brugte dog frøer i stedet for og ja, man kan godt spare lidt på mængden af skildpadder/frøer.

  -   2005-01-01 01:01:01
rigtig god opskrift , var overrasket over hvor lækker den var , brugte 12 mini skildpadder istedet for kæmpe skildpadder hvilket gjorde den knap så sød

  -   2005-01-01 01:01:01
smager virkelig godt men man kan godt spare lidt på skildpadderne.

  -   2005-01-01 01:01:01
Er 12 kæmpe skildpadder ikke meget ?

  -   2005-01-01 01:01:01
Uha-uha - det er vanedannende!!

  -   2005-01-01 01:01:01
kan sagtens laves med færdigkøbt is. Den skal blot tø lidt først og så blandes hakkede skildpadder i. MUMS!

  -   2005-01-01 01:01:01
Denne is er utrolig hvis amn ogsaa smager den til med baylies and cognac.

  -   2005-01-01 01:01:01
Souveræn nytårsdessert !!!

  -   2005-01-01 01:01:01
Meget lækker

  -   2005-01-01 01:01:01
LÆKKER

  -   2005-01-01 01:01:01
Virkelig lækker is,Den kan kun anbefales

  -   2005-01-01 01:01:01
Kan anbefales. Min familie og svigerfamilie blev helt vilde. Prøv den, ellers går du glip af en smagsoplevelse. mums!!!!