Parfait (Diabetes)

Parfait (Diabetes), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Parfait

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 små æg
1 tsk.sødemiddel
0.75 dl.piskefløde
 evt.vanillestang
 
Opskrift:
Æg og sødemiddel piskes skummende. Fløden piskes til skum og vendes i. Fryses.





karakterer:
Opskriften er vist 17359 gange,
og udskrevet 255 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-06-25 19:49:26
Spørger sikkert dumt, men er det ikke æggeblommer og ikke hele æg, man putter i sådan noget?

  -   2010-05-14 04:56:07
Lyder lækkert, men er det ikke en MEGET lille portion ?