Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hybenparfait

Hybenparfait, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Parfait

Hovedingrediens : Bær - Hyben

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
250 g.rensede hyben
2.5 dl.vand
2 spsk.citronsaft
2 spsk.honning
100 g.sukker
1 vanillestang
4 pasteuriserede æggeblommer
5 dl.fløde
 
 Tilbehør:
 brombær
 


Opskrift:

Kom de rensede, skyllede hyben i en gryde med vand, citronsaft, honning, sukker og den flækkede vanillestang. Lad det simre ca. 20 min., indtil frugterne er helt møre. Tag vanillestangen op og blend resten til en tyk puré.

Hæld det tilbage i gryden og pisk æggeblommerne i. Pisk over svag varme, til cremen bliver tyk. Hæld den over i en skål og lad den afkøle. Pisk fløden til skum og vend den i den afkølede hybencreme. Fyld det i en form, som stilles i fryseren 3-4 timer.

Vend isen ud af formen og server den med brombær vendt i en kraftig sukkerlage (1 dl. sukker og 1½ vand kogt igennem).




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7499 gange,
og udskrevet 133 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu