Hybenparfait

Hybenparfait, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kold DessertRet : Kold Dessert - Parfait

Hovedingrediens : Bær - Hyben

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.rensede hyben
2.5 dl.vand
2 spsk.citronsaft
2 spsk.honning
100 g.sukker
1 vanillestang
4 Æggeblommer, pasteuriseret
5 dl.fløde
 
 Tilbehør:
 brombær
 
Opskrift:
Kom de rensede, skyllede hyben i en gryde med vand, citronsaft, honning, sukker og den flækkede vanillestang. Lad det simre ca. 20 min., indtil frugterne er helt møre. Tag vanillestangen op og blend resten til en tyk puré.

Hæld det tilbage i gryden og pisk æggeblommerne i. Pisk over svag varme, til cremen bliver tyk. Hæld den over i en skål og lad den afkøle. Pisk fløden til skum og vend den i den afkølede hybencreme. Fyld det i en form, som stilles i fryseren 3-4 timer.

Vend isen ud af formen og server den med brombær vendt i en kraftig sukkerlage (1 dl. sukker og 1½ vand kogt igennem).





karakterer:
Opskriften er vist 9169 gange,
og udskrevet 187 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu