Æbleis
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æblemos:
Skær æblerne i grove stykker og kom den i en gryde under låg med vand og sukker. Kog langsomt op. Kog 10-12 minutter til de er møre. Blend æblerne eller purer dem gennem en sigte. Æblemosen stilles i køleskab til den er helt kold, gerne natten over. Iscreme: Vaniljestangen flækkes og kornene skrabes ud og nulres i sukkeret. Æggeblommer, sukker og kanel piskes hvidt og luftigt, ca. 5 minutter. Fløden piskes let stiv og vendes i æggemassen. Den kolde æblemos vendes i. Hældes på form og fryses. Tips: Vi har serveret med ristede mandelsplitter som topings. |
|
|
Opskriften er vist 36294 gange,
og udskrevet 672 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne