Hjemmelavet flødeis

Hjemmelavet flødeis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 5 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Parfait

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Hjemmelavet flødeis, billede 4 Hjemmelavet flødeis, billede 1 Hjemmelavet flødeis, billede 2 Hjemmelavet flødeis, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 Æggeblomme, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
90 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 Æggehvide, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca 30 gram
   
Opskrift:
Æggeblommerne piskes godt sammen med sukkeret. Pisk fløden til skum og hældes i skålen. Æggehviderne piskes stive og vendes forsigtig med det andet. ( man må ikke rører det i ) Nu tilsættes et smagsstof efter behov og det skal også vendes forsigtig i og ikke røres i.

Nu er isen klar til at komme i skåle, forme osv. og derefter i fryseren.

Tips:

Smagsstof:
Vanillie
Hakkede Nødder
Hakket Chokolade

Smagsstofferne kan bruges sammen eller hver for sig


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Hjemmelavet flødeis

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (134 stemmer)

Opskriften er vist 199620 gange,
og udskrevet 3889 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 9691 (2307 kcal)
KJ pr. Pers. 1938 (461 kcal)
Vægt ialt 725 gram
Vægt pr. Pers. 145 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1336 KJ (318 kcal)
Protein 3.6 gram
Fedt 27.6 gram
Kulhydrat 14.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Kirsten Hansen   -  2019-04-27 17:01:44
Prøv at rive marcipan og komme det i ❤️Det smager fantastisk

Søren  -  2019-03-05 22:35:25
jeg lavede dobbelt portion , og fik 3Liter

Stella   -  2018-10-09 14:35:15
Har puttet kirsebær I, inden jeg sat i fryseren smagte jeg uhmmm

Per  -  2018-06-29 13:08:15
Normaltvis får du 1 l, is ud af 5 dl. piskefløde

Jonas Thomsen  -  2018-03-12 11:59:33
Der står ikke hvor mange ML der er i :(:(

Esben  -  2017-10-20 18:41:05
Mega lækker.

stein bagger   -  2016-12-07 09:13:27
hvor mange liter kommer der ud af opskriften

Rebekka  -  2016-09-20 14:57:50
Hvor mange æggehvider og blommer menes der? Er det "pakker" der bliver snakket om? :)

jette  -  2014-01-03 23:55:30
rigtig skøn is, husk at lave rigeligt ,da den meget hurtigt bliver råguffet,den er meget nem at lave ,som et ekstra plus.Den får seks stjerner af mig ,og dem som har smagt den

Miv  -  2012-08-02 15:04:46
hvor mange bærger æggeblomme og hvider er det???

Helle Jensen  -  2012-08-02 15:03:38
BEDSTE ISOPSRIFT JEG HAR LAVET!

nadia  -  2012-03-29 12:31:51
er det ikke lige meget om det er blommeæg eller om det er hvid æg hvad nu vis jeg har hvid æg og heller det i sted for blomme æg

Maria  -  2011-08-20 22:42:29
isen er meget god men kan man komme mere fløde i vis man har en der skal tage på???

  -  2010-01-17 18:43:41
Plejer at komme vanilie i når fløden piskes og ikke til sidst som forskrevet. Så kommer den også HELT ud i hele isen og risikere ikke at komme til at sidde i klumper.

Dan-Bjarti  -  2008-12-05 01:45:20
Jeg har flere gange lavet denne is og det har været med stor succes. den er nem og den er hurtig at lave og så smager den formidabbelt. personligt plejer jeg at benytte mig af hakket chokolade og vanille i samme is da det simpelthen bare smager skønt, men det er jo smag og behag. :)

Chrele  -  2008-07-08 13:44:19
det er en god is. Men den feder lidt. Jeg kunne godt tenke mig at få en fedt fattig is med en god smag jeg kikker lidt videre på din eller jeres side. Venlig hilsen Chrele

martin  -  2007-08-25 10:02:23
jeg kender nogen der har fået salmonella, men de overlevede, heldivis

  -  2007-05-26 15:16:10
Hvilken slags vanille? stængler eller vanillesukker????

linda  -  2007-05-22 17:37:05
Jo det er past. æggeblommer. Jeg tror det er underforstået

Ester  -  2007-02-15 19:09:29
er det ikke past. æg i mener ellers kan man jo få sermonella? jegille nådig blie syg.....

Per  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg vil skyde på at der skal bruges 1 spsk. vanille

Christina  -  0000-00-00 00:00:00
Hvor meget vanilie skal der i? Vil lave opskriften nu, men er lidt i tvivl om hvor meget vanilie der skal i! Skrevet d, 24 juni 2006 kl. 12:57

julie  -  0000-00-00 00:00:00
den er rigtig god

ida  -  0000-00-00 00:00:00
den er god tar at prøv den

krampen  -  0000-00-00 00:00:00
lækker ..lækker dessert