Kommentarer
Kirsten Hansen - 2019-04-27 17:01:44 Prøv at rive marcipan og komme det i ❤️Det smager fantastisk
Søren - 2019-03-05 22:35:25 jeg lavede dobbelt portion , og fik 3Liter
Stella - 2018-10-09 14:35:15 Har puttet kirsebær I, inden jeg sat i fryseren smagte jeg uhmmm
Per - 2018-06-29 13:08:15 Normaltvis får du 1 l, is ud af 5 dl. piskefløde
Jonas Thomsen - 2018-03-12 11:59:33 Der står ikke hvor mange ML der er i :(:(
Esben - 2017-10-20 18:41:05 Mega lækker.
stein bagger - 2016-12-07 09:13:27 hvor mange liter kommer der ud af opskriften
Rebekka - 2016-09-20 14:57:50 Hvor mange æggehvider og blommer menes der? Er det "pakker" der bliver snakket om? :)
jette - 2014-01-03 23:55:30 rigtig skøn is, husk at lave rigeligt ,da den meget hurtigt bliver råguffet,den er meget nem at lave ,som et ekstra plus.Den får seks stjerner af mig ,og dem som har smagt den
Miv - 2012-08-02 15:04:46 hvor mange bærger æggeblomme og hvider er det???
Helle Jensen - 2012-08-02 15:03:38 BEDSTE ISOPSRIFT JEG HAR LAVET!
nadia - 2012-03-29 12:31:51 er det ikke lige meget om det er blommeæg eller om det er hvid æg hvad nu vis jeg har hvid æg og heller det i sted for blomme æg
Maria - 2011-08-20 22:42:29 isen er meget god men kan man komme mere fløde i vis man har en der skal tage på???
- 2010-01-17 18:43:41 Plejer at komme vanilie i når fløden piskes og ikke til sidst som forskrevet. Så kommer den også HELT ud i hele isen og risikere ikke at komme til at sidde i klumper.
Dan-Bjarti - 2008-12-05 01:45:20 Jeg har flere gange lavet denne is og det har været med stor succes. den er nem og den er hurtig at lave og så smager den formidabbelt. personligt plejer jeg at benytte mig af hakket chokolade og vanille i samme is da det simpelthen bare smager skønt, men det er jo smag og behag. :)
Chrele - 2008-07-08 13:44:19 det er en god is. Men den feder lidt. Jeg kunne godt tenke mig at få en fedt fattig is med en god smag jeg kikker lidt videre på din eller jeres side. Venlig hilsen Chrele
martin - 2007-08-25 10:02:23 jeg kender nogen der har fået salmonella, men de overlevede, heldivis
- 2007-05-26 15:16:10 Hvilken slags vanille? stængler eller vanillesukker????
linda - 2007-05-22 17:37:05 Jo det er past. æggeblommer. Jeg tror det er underforstået
Ester - 2007-02-15 19:09:29 er det ikke past. æg i mener ellers kan man jo få sermonella? jegille nådig blie syg.....
Per - 0000-00-00 00:00:00 Jeg vil skyde på at der skal bruges 1 spsk. vanille
Christina - 0000-00-00 00:00:00 Hvor meget vanilie skal der i? Vil lave opskriften nu, men er lidt i tvivl om hvor meget vanilie der skal i! Skrevet d, 24 juni 2006 kl. 12:57
julie - 0000-00-00 00:00:00 den er rigtig god
ida - 0000-00-00 00:00:00 den er god tar at prøv den
krampen - 0000-00-00 00:00:00 lækker ..lækker dessert
|