Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Punchparfait

Punchparfait, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Parfait

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 æggeblommer
4 spsk.sukker
2 dl.piskefløde
3 spsk.punsch (De kan også bruge dansk vand og Martini Rosso eller en frugt juice)
 


Opskrift:

Del æggene. Pisk æggeblommerne med sukker i en skål. Pisk fløden i en skål for sig. Bland flødeskum og sukker/æggemasse i en af skålene og tilsæt punchen. Hæld parfaiten over i portions glas. Sæt den i fryseren i Ca. 1 time. Tag parfaiten ud.10 minutter før servering, så den bliver en anelse blød.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5563 gange,
og udskrevet 51 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu