| |
|
Mokkaparfait 02
Mokkaparfait 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
60 | g. | groft malede kaffebønner60 g. groft malede kaffebønner | 2 | dl. | piskefløde2 dl. piskefløde | 3 | | æggeblommer3 æggeblommer | 100 | g. | sukker100 g. sukker | ½ | l. | piskefløde½ l. piskefløde | | | |
| |
De groftmalede kaffebønner overhældes med de 2 dl. kogende piskefløde.
Rør godt rundt og lad kaffen afkøle
Derefter presses kaffen gennem en bistro-filter eller et klæde.
Æggeblommer og sukker piskes hvidt og skummende.
Kaffecremen blandes med æggemassen.
Fløden piskes til skum og vendes forsigtigt i æggemassen.
sørg for at blande omhyggeligt, så kaffen ikke danner brune striber i parfaiten.
Parfaiten hældes i en form og fryses i ca. 3 timer, afhængigt af fryserens kapacitet.
Lad isen stå i ca. 10 minutter på køkkenbordet, inden servering.
Tips:
Mokkaparfaiten kan evt. drysses med lidt groft malede kaffebønner.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 6968 gange, og udskrevet 123 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|