Mokkaparfait 02

Mokkaparfait 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

Kold DessertRet : Kold Dessert - Parfait

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Mokka

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
60 g.groft malede kaffebønner
2 dl.piskefløde
3 æggeblommer
100 g.sukker
5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
De groftmalede kaffebønner overhældes med de 2 dl. kogende piskefløde. Rør godt rundt og lad kaffen afkøle

Derefter presses kaffen gennem en bistro-filter eller et klæde.

Æggeblommer og sukker piskes hvidt og skummende. Kaffecremen blandes med æggemassen.

Fløden piskes til skum og vendes forsigtigt i æggemassen. sørg for at blande omhyggeligt, så kaffen ikke danner brune striber i parfaiten.

Parfaiten hældes i en form og fryses i ca. 3 timer, afhængigt af fryserens kapacitet. Lad isen stå i ca. 10 minutter på køkkenbordet, inden servering.

Tips:

Mokkaparfaiten kan evt. drysses med lidt groft malede kaffebønner.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7133 gange,
og udskrevet 125 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu